2024-04-15 08:00Nieuws

Fristads expands assortment of Outdoor trousers

Fristads OutdoorFristads Outdoor

Dit voorjaar breidt Fristads het assortiment Outdoor-broeken, gemaakt voor milieubewuste natuurliefhebbers, uit. De nieuwste toevoeging aan de Fristads Outdoor-collectie is een uitzonderlijk lichte, stretchbroek van gerecycled materiaal, uitermate geschikt voor maximaal comfort tijdens het verkennen van de natuur.

"Onze nieuwe outdoorbroek heeft alle functies die je nodig hebt en al het comfort dat je wilt in het dagelijks leven. Ondanks het lichte materiaal is de broek duurzaam en kan hij in alle seizoenen van het jaar worden gebruikt," aldus Lena Bay Højland, Product Director bij Fristads.

Naast de lange outdoorbroek is er ook een korte broek van hetzelfde materiaal aan het assortiment toegevoegd. Zowel de broeken als de shorts zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

Gemaakt van gerecycled materiaal
Alle kledingstukken in de Fristads Outdoor-collectie zijn gemaakt van gerecycled materiaal om de impact op het milieu te verminderen en als onderdeel van de duurzaamheidsinspanningen om zo de CO2-uitstoot te compenseren die wordt veroorzaakt door de productie van de Outdoor-collectie.

"We weten dat mensen die graag buiten zijn, ook veel om de natuur geven, dus alle kledingstukken in onze Fristads Outdoor-collectie zijn vanaf het eerste moment gemaakt van gerecyclede materialen," aldus Lena Bay Højland..

Bekijk hier alles van Fristads Outdoor.

Over Fristads Outdoor

De Outdoor-collectie werd in 2020 gelanceerd als aanvulling op de bestaande werkkledingcollectie van Fristads. Alle artikelen in de collectie zijn gemaakt van duurzamere materialen zoals biologisch katoen en gerecycled polyester. Daarnaast compenseert Fristads de uitstoot die wordt veroorzaakt door de productie van de kleding via het VN-initiatief Climate Neutral Now.

 


Onderwerpen: Productnieuws

Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.


Contactpersoon

Joyce Elsinga
Marketing Coordinator Benelux
Joyce Elsinga