2020-11-18 08:52Nieuws

Fristads lanceert Fas G in High-vis

Fristads FAS G werkbroek klasse 1 hogezichtbaarheidsmodelFristads FAS G werkbroek klasse 1 hogezichtbaarheidsmodel

In de afgelopen jaren is de vraag naar gecertificeerde hogezichtbaarheidskleding voor in de bouw en constructie snel gestegen. Dat is waarom Fristads nu een klasse 1 gecertificeerde hogezichtbaarheidsbroek lanceert in het populaire FAS G model, wat het FAS G assortiment nu compleet maakt. 

 

”Hogezichtbaarheids werkkleding wordt steeds gewoner in de bouw- en constructiesector wat hoge eisen stelt aan ons aanbod binnen dit segment. Onze grootste prioriteit bij de ontwikkeling van nieuwe producten is het beschermen van de drager tijdens de werkdag, dus we verwelkomen deze ontwikkeling met open armen,” zegt Lene Jul, Product Management Director bij Fristads.

 

FAS G is een moderne variant op de klassieke werkbroek van Fristads, gemaakt in ons kenmerkende FAS® katoen. Het ontwerp bouwt voort op een moderne pasvorm met elastische four-way stretch delen en slimmigheden als functionele zakken en verstevigingen in CORDURA® in de zakken, knieën en uiteinde van de pijpen. 

 

"We zien de nieuwe FAS G-reeks als een klassieker die is herontworpen voor de toekomst. De functionele en esthetische veranderingen zijn doorgevoerd om een moderne stijl te weerspiegelen en om een comfortabeler, functioneler en veiliger product te creëren dat langer meegaat, zegt Anastasios Lappas, Head of Design and Innovation bij Fristads.

 

Deze najaarslancering vult het assortiment aan

Het najaarsnieuws omvat ook een water- en winddicht shelljack in GORE-TEX-materiaal, een vernieuwde versie van de joggerwerbroek en een gewatteerd jack in de Fristads Green-collectie, zodat het nu mogelijk is het hele jaar door milieuvriendelijke werkkleding te dragen.

 

"Dit najaar hebben we ons gericht op het aanvullen van ons assortiment binnen de bouw en constructie en op het verbreden van ons aanbod in onze milieuvriendelijke collectie Fristads Green", zegt Lene Jul, Product Management Director bij Fristads.

 

De hogezichtbaarheids stretchwerkbroek klasse 1 2608 FASG werd gelanceerd in oktober 2020. 

 

 

Deze najaarslancering omvat ook de volgende artikelen:

 

GREEN SHELLJACK 4922 GRS

Ademend shelljack gemaakt op een bewuste en duurzame manier om het effect op het milieu te minimaliseren. Winddicht en waterdicht om je warm en droog te houden, gemaakt van gerecycled polyester. Onderdeel van de Fristads Green collectie en wordt geleverd met een EPD (Environmental Product Declaration). Kan worden gecombineerd met het Green gewatteerde jack 130806. 

 

GREEN GEWATTEERD JACK 4101 GRP

Lichtgewicht jack met gerecyclede PrimaLoft® vulling die je warm houdt. Gemaakt op een bewuste en duurzame manier om het effect op het milieu te minimaliseren. Gemakkelijk mee te nemen voor dagtochten, want het is licht van gewicht en neemt weinig ruimte in beslag. Het is onderdeel van de Fristads Green collectie en wordt geleverd met een EPD (Environmental Product Declaration). Kan worden gecombineerd met Green shelljack 129667

 

GORE-TEX SHELLJACK 4864 GXP

Water- en winddicht shelljack in hoge kwaliteit, ademend GORE-TEX materiaal. Licht en zacht maar met een ultieme bescherming tegen de kou. Zwarte reflectiedetails voor verhoogde zichtbaarheid.

 

STRETCH WERKBROEK 2621 STK

Stretch werkbroek met tapered pijpen, ontworpen met slechts een paar naden voor echt comfort en flexibiliteit. Gemaakt van geavanceerde, gebreide 4-way stretchmaterialen, voor een zachte en duurzame ervaring met hoog ademend vermogen. Loshangende spijkerzakken van lichtgewicht ripstop materiaal die weggestoken kunnen worden.

 

 

 

Voor meer informatie bezoek www.fristads.com/nl


Onderwerpen: Productnieuws

Over Fristads

Fristads heeft sinds 1925 de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding uitgedaagd en gestimuleerd, altijd met professionals in het achterhoofd en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Fristads maakt deel uit van de Fristads Kansas Group, de toonaangevende werkkledingleverancier in Europa met een portfolio die naast Fristads onder andere de merken Kansas, Hejco en Martinson omvat. Lees meer op www.fristads.com