2022-11-21 12:29Nieuws

Fristads Multinorm beleving bij Veys Bedrijfskleding

Fristads Multinorm bij Veys BedrijfskledingFristads Multinorm bij Veys Bedrijfskleding

Fristads Multinorm beleving bij Veys Bedrijfskleding

Alles in het werk stellen zodat klanten goed gekleed en veilig hun werk kunnen uitvoeren. Met een uitgebreide service, persoonlijke aandacht én een breed kwaliteitsassortiment. Vanuit de verre omtrek komen bedrijven en organisaties naar Veys Bedrijfskleding in Deurne. Ook de nieuwe Fristads multinorm-corner is in trek bij werknemers en zzp’ers uit het havengebied van Antwerpen. “Zij verdienen de best mogelijke bescherming. Mensen kunnen bij ons binnenlopen, passen en direct uit voorraad meenemen.”

 

Een echt familiebedrijf. Dat is Veys Bedrijfskleding. In 1950 is de werkkledingspecialist opgericht in Antwerpen als confectiebedrijf voor naastgelegen slachthuizen. In een eigen atelier werden door zo’n 50 medewerkers witte stofjassen gemaakt en vermaakt. Dat regionale karakter heeft Veys Bedrijfskleding altijd behouden en service en dienstverlening zit in het bloed. Sinds 2001 werkt Vincent Veys, de derde generatie in het bedrijf. De passie voor de verkoop zit in de familie. Naast Vincent werken ook zijn vrouw en zwager in de zaak. Het bedrijf kiest bewust voor een rol als totaalleverancier. “Om onze klanten optimaal te bedienen, bieden we vanwege de vele wensen een breed en diep assortiment werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We helpen klanten in diverse branches, van de zorg en horeca tot de bouw, chemische industrie, scholen, dienstverlenende bedrijven en overheidsinstanties.”

Gunstige locatie
Veys Bedrijfskleding wil dé partner zijn die meedenkt, helpt en adviseert bij het maken van de juiste keuzes. De klant staat centraal, maar daarbij is alle ruimte voor het warme familiegevoel. Het hechte team van 10 personen neemt de tijd voor klanten. Met de enorme voorraad grijpen klanten nooit mis. De winkel heeft dan ook een groot magazijn. “Vanwege de behoefte aan meer ruimte zijn we in februari 2021 verhuisd naar de huidige locatie aan de Bisschoppenhoflaan 626”, zo vertelt Vincent. “Dit is een ideale locatie met een perfecte ligging waar veel mensen passeren. Ze kunnen zo binnenlopen en direct uit onze grote voorraad kopen. We vinden persoonlijke aandacht en een goed advies erg belangrijk. Want tevreden klanten komen terug.”

Service en bestelgemak
Naast kwaliteit en aandacht op maat kenmerkt het bedrijf zich door een hoge mate van flexibiliteit, servicegerichtheid en bestelgemak. Via de webshop is het mogelijk snel en eenvoudig enkele of meerdere producten te bestellen. “In ons atelier personaliseren we de kleding, zoals borduren en bedrukken. Ook kunnen we kleding vermaken en organiseren we passessies hier of op locatie. Daarnaast kunnen wij klanten veel werk uit handen nemen als het gaat om opslag en ons kledingmanagementsysteem. Met ons KMS kunnen zij in een eigen omgeving kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen afnemen en budgetten instellen.”

Fristads Multinorm corner
Al vele jaren werkt Veys Bedrijfskleding naar tevredenheid samen met Fristads. De eigentijdse uitstraling, veiligheid en het comfort van de kleding zijn belangrijk volgens Vincent Veys. Minstens zo belangrijk zijn het prettige contact en de persoonlijke touch. “Fristads heeft een breed assortiment, zoals de Fusion-kleding die in vele kleuren voor uiteenlopende vakgebieden te verkrijgen is. Ook hebben we een grote voorraad multinorm-kleding.” Sinds een aantal maanden is een corner ingericht met o.a. Multinorm shirts, truien en lange broeken. Dit is ontstaan door een toenemende vraag van medewerkers en zzp’ers die in het havengebied werken. Veel van hen zijn verplicht multinorm-kleding te dragen vanwege werkomstandigheden als explosiegevaar, chemicaliën, hitte en vlammen. “Het grote voordeel is dat de kleding direct gepast en gekocht kan worden”, benadrukt Vincent. “Fristads heeft een mooie collectie, die er perfect uitziet, comfortabel en kwalitatief goed is. Door de jaren heen heb ik nauwelijks tot geen klachten. Ja, Fristads is echt het beste van het beste!


Onderwerpen: Nieuwsitem

Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.