2022-05-24 08:00Nieuws

Fristads ontvangt prestigeuze PLUS X AWARD voor het tweede jaar op rij

PLUS X AWARD Fristads FusionPLUS X AWARD Fristads Fusion

De Zweedse werkkledingfabrikant Fristads heeft de speciale PLUS X AWARD-prijzen "Beste merk van het jaar 2022" en "Beste product van het jaar 2022" in ontvangst mogen nemen voor hun Fristads Fusion-collectie. PLUS X AWARD is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle.

Fristads en de Fristads Fusion-collectie werden bekroond met de felbegeerde prijs in de categorie werkkleding.

"We zijn erg blij met deze prijzen en vooral met de prijs voor "Beste merk van het jaar 2022", omdat we de afgelopen jaren veel moeite hebben gedaan om het merk Fristads in onze regio beter zichtbaar te maken. Het keurmerk van de PLUS X AWARD is ook geruststellend voor de klant bij  aankoopbeslissingen," aldus Thomas Syring, directeur DACH van Fristads.

Over Fristads Fusion

Het ontwerp van de Fristads Fusion-collectie is geïnspireerd op de autosport en ontwikkeld om de teamspirit te bevorderen. Fusion stelt verschillende mensen met beroepen binnen een bedrijf in staat zich uniform te kleden om de bedrijfsidentiteit te versterken. Een grote keuze aan verschillende kledingstukken voor zomer en winter, tien kleuren en goed doordachte details maken deze collectie uiterst veelzijdig. Het grootste deel van de collectie is goedgekeurd voor industrieel wassen en OEKO-TEX® gecertificeerd.

Over de PLUS X AWARD

De PLUS X AWARD is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. De PLUS X AWARD eert merken die toonaangevend zijn op het gebied van kwaliteit en innovatie en helpt hen zich te onderscheiden met zeven keurmerken en geselecteerde speciale prijzen in verschillende productcategorieën, waaronder elektronica, elektrische apparaten, sanitair, verwarming en airconditioning en sportartikelen. De PLUS X AWARD helpt consumenten ook om producten van hoge kwaliteit te vinden in een overvolle markt.

 


Onderwerpen: Productnieuws

Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.