2024-02-01 09:00Nieuws

Fristads wordt hoofdpartner van 's werelds grootste handbaltoernooi, Partille World Cup

Fristads wordt hoofdpartner van Partille World Cup

Werkkledingproducent Fristads wordt hoofdpartner van Partille World Cup, een van 's werelds grootste en meest internationale jeugdhandbaltoernooien. Elk jaar verwelkomt Partille World Cup meer dan 1400 teams uit de hele wereld in Göteborg in Zweden.

"Het doel van Partille World Cup is om een ontmoetingsplaats te creëren voor jongeren van over de hele wereld, ongeacht geslacht, religie of sociale achtergrond. De samenwerking met Fristads geeft ons een solide basis om mee te werken en jongeren de kans om elkaar te ontmoeten en een positieve ervaring op te doen," zegt Fredrik Andersson, algemeen secretaris van Partille World Cup.

Fristads startte bijna honderd jaar geleden en is vandaag de dag een van de grootste Zweedse producenten van werkkleding voor een breed scala aan professionele gebruikers. Het partnerschap met Partille World Cup stelt Fristads in staat om bij te dragen aan het stimuleren van de gezondheid van toekomstige generaties en tegelijkertijd een basis te leggen voor meer ontmoetingen tussen jonge mensen, zowel op als buiten het veld - ongeacht hun nationaliteit.

"Onze kinderen zijn onze toekomst en we zijn zowel trots als blij dat we meer kinderen het plezier van sport kunnen laten ervaren. We zien Partille World Cup als de perfecte partner om meer mensen de gemeenschap te laten ervaren die sport tot stand brengt, een gemeenschap die interesse en begrip creëert over landsgrenzen heen," zegt Petra Öberg Gustafsson, CEO van Fristads.

De nieuwe overeenkomst betekent dat Partille World Cup gepresenteerd zal worden door Fristads. Door het partnerschap zal Fristads ook actief bijdragen aan het uitgebreide duurzaamheidswerk van Partille World Cup voor, tijdens en na het toernooi.

"Samen met Fristads zetten we nieuwe stappen om een nog sterker toernooi te creëren met duurzaamheid als speerpunt", zegt Fredrik Andersson, algemeen secretaris van de Partille World Cup.

Over Partille World Cup
Partille World Cup is 's werelds grootste en meest internationale jeugdhandbaltoernooi. Elk jaar nemen ongeveer 1.400 teams uit 50 landen deel en spelen ze 5.000 wedstrijden op 70 velden.


Onderwerpen: Nieuwsitem

Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.


Contactpersoon

Sofia Bennegård
PR and Communications Manager
Sofia Bennegård