2021-09-01 09:00Persbericht

Fristads onthult 'groen' nieuws op de A+A beurs

Fristads | A+A 2021Fristads heeft groot nieuws op het gebied van productontwikkeling te onthullen op de halfjaarlijkse vakbeurs A+A in Düsseldorf van 26-29 oktober.

Fristads  onthult 'groen' nieuws op de A+A beurs

 

Het is een go voor de halfjaarlijkse A+A-beurs Düsseldorf in oktober! Fristads is erbij om de nieuwste en meest uitgebreide collectie duurzame werkkleding tot nu toe te presenteren.

  

Fristads is een van de meer dan 1.000 bedrijven in de PBM-industrie die  op 26 t/m 29  oktober bijeen zullen komen op de A+A-beurs in Düsseldorf in Duitsland.  

 

"Fristads heeft een lange geschiedenis met de A+A en nu de samenleving begint te heropenen en bedrijven geleidelijk terugkeren naar een normalere situatie, kijken we ernaar uit om ons bij de rest van de branche in Düsseldorf aan te sluiten", zegt Anders Hülse, Managing Director van Fristads .  

 

Duurzame productontwikkeling staat centraal op de stand  van Fristads, waar bezoekers een voorproefje krijgen van de volgende milieuvriendelijke Fristads Green-collectie, die in januari 2022 in de winkels zal liggen. Details over de collectie zijn nog geheim, maar Fristads' Product Development Manager Lene Jul onthult dat dit tot nu toe de meest uitgebreide duurzaam geproduceerde collectie in het assortiment van Fristads zal zijn.

 

"We hebben lang en hard aan deze collectie gewerkt en het zal de eerste in zijn soort ter wereld zijn, dus het is een grote mijlpaal voor ons", zegt Jul.

 

Fristads heeft een langetermijndoelstelling om toonaangevend te zijn in de werkkledingindustrie als het gaat om duurzaamheid en wil milieuvriendelijke Fristads Green-kleding aanbieden in al zijn productsegmenten. Fristads Green-kleding wordt geproduceerd op een manier die de impact op het milieu minimaliseert als het gaat om constructie, materiaalkeuzes, afval en transport.

 

Dit is het eerste fysieke evenement waaraan Fristads deelneemt sinds het uitbreken van de Covid-19-pandemie in het voorjaar van 2020. Uiteraard volgen we de uitgebreide hygiënerichtlijnen die door A+A zijn voorgeschreven om de veiligheid en gezondheid van ons personeel én bezoekers te beschermen. 

 

U vindt Fristads in  hal 9, stand A44. 

 

Over A+A 

Om de twee jaar wordt in Düsseldorf het 37e Internationale A+A-congres gehouden. Het is 's werelds grootste en meest relevante evenement dat draait om veiligheid en gezondheid op de werkplek. Bezoekers kunnen deelnemen aan 35 reeksen evenementen met meer dan 300 sprekers uit onderzoek en praktijk, politiek en bestuur - face-to-face of digitaal. Het A + A-congres 2021 wordt gepresenteerd door de Duitse federale vereniging voor veiligheid en gezondheid op het werk (Basi). Tickets zijn online verkrijgbaar. Vind hier meer informatie en het congresprogramma.  

 


Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.