2023-01-10 09:00Persbericht

Fristads & Snickers Workwear halen werkkleding retour

Fristads Snickers retourlogistiekFristads Snickers retourlogistiek

Fristads & Snickers Workwear return logistics - more reuse, less waste

Bij Fristads en Snickers Workwear zijn ze zich bewust van de negatieve impact van de kledingindustrie op onze planeet. Daarom willen zij positieve veranderingen teweeg brengen om zo de negatieve gevolgen van de bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. Omdat ook grondstoffen in de toekomst steeds schaarser zullen worden willen deze kledingfabrikanten hier grip op houden door actief te schakelen in de retourname, maar ook in hergebruik van deze grondstoffen om de impact op het milieu en de grondstofafhankelijkheid zo klein mogelijk te maken. Doel van de retourlogistiek van Fristads en Snickers Workwear is dan ook:

•meer hergebruik
•minder verspilling
•minder vervuiling in de werkkledingindustrie

Inzamelbox Fristads & Snickers Workwear

Inzamelboxen op zoveel mogelijk locaties. Met de Inzamelbox dragen de Fristads en Snickers Workwear partners bij aan de duurzame verwerking van de werkkleding die bij hen wordt gekocht en verlaagt men tegelijkertijd de impact op het milieu. Partners communiceren deze boodschap ook weer aan hun klant om zo hun betrokkenheid te tonen. Tevens bieden Fristads en Snickers Workwear een handig digitaal dashboard waarbij de partner een eenvoudig en helder inzicht krijgt in de door hen ingezamelde hoeveelheid kleding en de verwerking hiervan.

Download hier de digitale brochure of lees de informatie terug op onze website.


Onderwerpen: Duurzaamheid

Over Fristads

Fristads heeft zich sinds 1925 gefocust op de ontwikkeling van duurzame en functionele werkkleding, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveren. Ons kledingassortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse kleding voor een breed scala aan sectoren en onze kleding voldoet aan de hoogste normen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Fristads maakt deel uit van de Hultafors Group, die eigendom is van Investment Latour AB, en biedt een breed portfolio aan producten en merken voor professionele vakmensen. Lees meer over Fristads op www.fristads.com.